top of page
terhesgondozas logo.png
teljeskoru terhesgondozas logo.png
Image by Kelly Sikkema

A terhesgondozás tartalmaz a szülészet-nőgyógyászati szakmai protokoll által meghatározott ultrahang, labor és manuális vizsgálatok elvégzését, amelyekkel a várandós kismama és magzatának életfunkcióit követjük nyomon.
A tanácsadáson való részvétel segítséget nyújt a megváltozott életfunkciókból eredő életmódváltozás okozta nehézségek leküzdését. 

 

Ami kiterjed többek között:

a táplálkozásra, sportra és a szexuális életre. Tájékoztatást kap a leendő kismama, hogy hogyan tud minél könnyebben felkészülni a szülés folyamatára, hogyan tudja könnyebbé tenni a terhességi hónapokat, melyek alatt tudatossá válik benne, hogy egy új életet fog a világra hozni.
 

A terhesgondozás alatt természetesen sok kérdés merül fel (például az apás szülés, stb), amire igyekszünk kielégítő és megnyugtató választ adni. Lehetőség van résztvenni a szülés felkészitő előadásokon. A terhes gondozásunk lényege, hogy a kismama ne féljen a szüléstől, arra törekszünk, hogy mind fizikálisan, mind  pszichésen felkészülve várja magzatának világra jövetelét. A modern műszerekkel ellátott intézményünkben ehhez kívánok segítséget nyújtani.

baby.jpg
bottom of page